Ametist Taşının Özellikleri ve Faydaları

Ametist Taşının Özellikleri ve Faydaları

Çok zor bir yıl geçirdik, sevdiklerimizden uzak kaldığımız, kaygılarımızın arttığı ve şifalanmaya ihtiyaç duyduğumuz bir yılı geride bıraktık. Hepimiz yeni bir yılın bize getireceği umutlarla tazelenmek istiyoruz. Kötü enerjiyi uzaklaştıran, evimizin enerjisini dengeleyen ve ruhumuza iyi gelen şifalı taşlar arasında en bilineni ametisttir. Aşırı duyguları yatıştırdığına, stresi azalttığına, evrenin iyileştirici gücünü ilettiğine inanılan ametist taşlı takılar, yeni bir yıla girerken bize en çok ihtiyaç duyduğumuz yenilenmeyi vaad ediyor.

 

Ametist Taşının Faydaları

Ametist taşı günlük yaşamımızda yaşadığımız stresi önlemeye yardımcı olurken, mevcut pozitif enerjimizi korumamız yönünde de güçlü ve koruyucu niteliktedir. Takıntılı düşünceleri zihinden uzaklaşmak, stresi önlemek ve olumsuz düşüncelerden arınmak ametist taşının faydaları arasında yer alıyor. Kişinin enerjisini sevgiye yönlendirme ve dönüştürme kapasitesini arttırmasına yardımcı olur ve negatif alanlarda kişinin kendisini olumlamasına imkan tanır. Ametist, ruhsal farkındalığı harekete geçirir, sezgiyi açar ve spiritüel yetenekleri beslerken, alkol, uyuşturucu ve sigara bağımlılıklarını tölere ederek ayıklığa ve zihinsel uyanıklılığı da teşvik etmektedir. Negatif düşünce ve ruh halinden arınmak, enerjinizi hep yüksek tutmak için kullanacağınız ametist taşını üzerinizde taşımanız ve mümkünse teninizle temas etmesi gerekmektedir.

 

Ametist Taşının Özellikleri

Oldukça sert bir mineral olan kuvars taşının, mor renge sahip bir türüdür ametist. Doğada, çoğunlukla magmatik ve metamorfik kayaçlarda meydana gelirAçık lila renkten koyu mor renge kadar birçok değişik renge sahip olup, şeffaf olan ametist taşı da doğada mevcuttur. Farklı tonlara sahip olan bu taşın en güçlü enerjiye sahip olanı şeffaf renkte olanlar ya da koyu mor renkli olanlardır.

 

Ametist Hangi Burcun Taşı?

Her burcun kendine özel şifalı ve uğurlu taşları bulunuyor. Nasıl ki her bir burcun, gökyüzünde yönetici gezegeni var ve yıldız haritamızı bu gezegenlerin açıları, konumları belirliyor, yeryüzünde de doğal taş ve kristallerin yine burçlar için özel etkileri, anlamları ve şifaları bulunuyor. Ametist taşı astolojide balık, oğlak, kova ve başak burcunun taşı olarak bilinir.

 

Stelart'ta Ametist Taşı

Yeni sezonun gözdeleri arasında yer alan ametist kolye seçenekleriyle şıklığını tamamlayabilir, yüzük ve küpe çeşitleriyle birbirinden farklı kombinler yaratabilirsin. Sihir, şifa ve psişik güçlenmede binlerce yıldır kullanılan özel taşlardan ametistin mor rengi, taç (baş) çakranınki ile aynı olduğu için manevi bir taş olarak da görülür. Doğal taşlar arasında her zaman ayrıcalıklı bir yere sahip olan ametist takılar ile sen de olumsuzluklardan arınarak, şık ve enerjik olmanın keyfini çıkartabilirsin. Gerçek ve doğal ametist taşı ile dizayn edilmiş kadın takı modellerini ve en şık takılar ve fiyatlarını online mağazamız www.stelart.net 'te inceleyebilirsin.

Etiketler: Ametist taşının özellik ve faydalarını keşfet
Ocak 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR