Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer Günü Hediyeleri

14 Şubat Sevgililer Günü Nasıl Ortaya Çıktı?

Sevdiğini en özel hissettireceğin yılın en özel günü 14 Şubat yaklaşıyor! Peki bu özel günün nasıl ortaya çıktığını biliyor musun? Sevgililer günü hakkında en yaygın olarak bilinen hikaye Eski Roma’da ortaya çıktığıdır. Bekar kadınlar isimlerini kağıda yazıp bir kutuya atarlar. Erkekler de bu kutudan kağıt çekerek eşleştiği isimle partner olup bayram eğlencelerini beraber geçirirler. Bu eğlenceler sonrası bazı çiftler birbirine aşık olup evlenirler. Genç aşıkları Papaz Aziz Valentine evlendiriyordu. Roma’daki gençler Aziz Valentine‘ı anmak için, öldürüldüğü günü ‘Aziz Valentine Günü’ olarak kutlamaya başladılar ve geçmişten gelen bu gelenek sürdürülerek, ‘Valentine’s Day’, ‘Sevgililer Günü’ olarak olarak kutlanmaya devam edilmektedir.

 

Bu Özel Günde Ne Hediye Almalısın?

Sevgiliye hediye almak düşündürücü ve zor bir süreç olabilir. Eğer sevdiğin kişiyi iyi tanıyorsan onun zevkini öngörüp, tarzına uygun bir hediye seçmek senin için çok da zor olmayacaktır. Hediye denince akla ilk olarak mücevher ya da kadınların günlük hayatta çokça kullandığı zarif kolyeler geliyor. Sen de sevdiğin kişi için bu özel günde ona en özel hediyeyi verebilir, günlük takı modelleriyle şıklığını tamamlamasını sağlayabilirsin. Her sezona uyum sağlayan gerçek inci taşlı kolye ve inci küpeler hediye edebilirsin. 925 ayar gümüşten üretilen sevgililer günü kombinini keşfedebilir, ona şans taşı olan siyah oniks taşı ile tasarlanmış özel bir set armağan edebilirsin. oniks taşlı kolye, oniks taşlı yüzük ve daha fazlası için hediye önerilerimizi inceleyebilirsin.

 

 

Sevgiline Neden Stelart’tan Hediye Almalısın?

Bir sevgiliye verilebilecek en anlamlı hediye, onun her zaman enerjisini yükseltecek ve ışıldamasını sağlayacak en güzel takılardır. Kişiye özel koleksiyonumuzla, ona burcunun taşını ve sembolünü taşıyan burç kolye hediye edebilir, harf kolyelerle kendinin ya da onun isminin baş harfini hediye ederek, ona her zaman yanında olduğunu hissettirebilirsin.

14 Şubat’ta mağazalarda sıra beklemek yerine, 1-3 gün içinde hızlı teslim edilen siparişlerini özel hediye paketi, kişiye özel yazılan notu ve özel çantasıyla birlikte, tek tıkla online mağazamızdan verebilirsin. Sevgilin için sınırlı sayıda el işçiliği ile üretilen, özgün hikayelere sahip en şık takı modellerinden satın alarak, bu anlamlı günde onu çok mutlu edebilirsin. Aşağıda senin için özel olarak hazırladığımız hediye önerilerini inceleyebilir, fotoğrafların üzerine tıklayarak tasarımların detaylarını inceleyebilirsin.

 

1- Burç  Kolyeler 

Sevgiline onun burcunun sembolü ve taşının yer aldığı 925 ayar gümüş, kişiye özel burç kolyelerden alacağın bir hediye onun için çok anlamlı olacaktır.

 

2- Harf Kolyeler 

Onun baş harfinin yer aldığı 925 ayar gümüş, kişiye özel harf kolyelerden hediye edebilirsin.

 

3- Tek Taş Yüzükler

925 ayar gümüş tektaş modellerimiz 2.5 ct ve üzeri değerli taşlar kullanılarak tasarlanmıştır, bu özel günde ona en değerli ve anlamlı hediyeyi vererek, birlikteliğini taçlandırabilirsin.

  

 

4- Tek Taş Kolyeler

925 ayar gümüş tektaş modellerimiz 2.5 ct ve üzeri değerli taşlar kullanılarak tasarlanmıştır. Zultanit taşıyla ona vereceğiniz hediye kolyeler, giydiği kıyafete göre renk değiştirme özelliğine sahiptir. (Bej, mor, şampanya, pembe, yeşil, sarı gibi pastel tonlarda renk değiştirme özelliği bulunur).

 

5- Sevgililer Günü Kombini

925 ayar gümüşten üretilen kolye, küpe, yüzük ve bilezik modellerinin yer aldığı, birbirinden farklı günlük takı modellerini inceleyebilir, bu anlamlı günde onun tarzına uygun kombin seçeneklerini hediye edebilirsin.

 

 

Etiketler: Sevgililer günü hediye önerileri
Ocak 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR